Wat maakt een U2 een U2- Online - 30 juni 2021

Wat maakt een U2 een U2- Online - 30 juni 2021
30/06/2021 09:30 - 12:30
Doelgroep:
Triagisten
Organisatie:
Cohesie Deskundigheidsbevordering
Locatie:
Online via Zoom, uitnodigingslink volgt in deelnamebevestiging
Extra info:
Deze cursus wordt op meerdere datums gegeven
Inlichtingen:
deskundigheidsbevordering@cohesie.org of tel: 077-3203730 (keuze 5)
Accreditatie:
3 punten (Kabiz)

Wat maakt een U2 een U2

Een tandje dieper’

Omschrijving
Tijdens deze workshop krijg je handvatten om een antwoord op de vraag te krijgen: Wat maakt een U2 een U2? ( of is het toch een u3 of ..)
De druk op de huisartsenpost blijft hoog en dat maakt het bepalen van de urgentie niet gemakkelijker. Patiënt veiligheid bovenaan. Maar die twijfel….
In het belang van de patiënt is onnodig hoog triëren ook een risico als daardoor de druk op de huisartsenpost verder oploopt.

Inhoud
Dit verdiepende verplichte webinar is praktijkgericht en uitdagend van opzet. Je wordt geprikkeld om je keuzes te toetsen aan die van de ander. Jouw praktische vragen kun je voorleggen aan jouw collega's en de ervaren docent.
Er kunnen conflicterende denkprocessen van invloed zijn. Als triagist pas je het NTS toe maar eigenlijk gaat het om het kunnen denken in urgenties en toestandsbeelden. Doordat deze scholing jouw kennis vergroot in de achtergronden en beoordelingscriteria in het NTS en de mogelijkheden hoe gebruik te maken van contextuele informatie, kun je beter onderbouwd de juiste beslissing nemen. Is een U2 op zijn plaats is of niet?

Doel
Na het volgen van deze scholing kun je met praktische tips en tricks uit de workshop aan de slag in je werk en kun je verdiepende kennis van de criteria urgentie bepalen.

Docenten
Ellen Franken
SEH verpleegkundige en trainer voor Latona

Competentiegebieden
Vakinhoudelijk handelen; communiceren


Locatie:

  • Online via Zoom, uitnodigingslink volgt in deelnamebevestiging
  • .
  • . .