Cursusvoorwaarden

Algemene voorwaarden

Je kunt je aanmelden voor een cursus door middel van de Cohesie Scholingsapp of via de website van Cohesie. Behalve de noodzakelijke gegevens, vragen we een eenmalige machtiging tot automatische incasso of je betaalt met iDEAL. Je verbindt je voor de gehele cursus. Jouw gegevens worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld. Dit betreft zowel de gegevens op het inschrijfformulier als gegevens verstrekt gedurende de cursus.

Bij een te groot aantal aanmeldingen probeert Cohesie Deskundigheidsbevordering een parallelcursus te starten. Bij onvoldoende deelnemers kan een cursus worden geannuleerd of verplaatst. De aanmelding voor de cursussen is persoonsgebonden en bij verhindering niet overdraagbaar.

Voor alle cursussen geldt dat er een maximaal aantal plaatsen beschikbaar is. Plaatsing gebeurt op volgorde van binnenkomst van inschrijving.
Voor aanvang van de cursus ontvang je van Cohesie Deskundigheidsbevordering een bevestiging met vermelding van verdere details.

Betalingsvoorwaarden

Het cursusgeld wordt (binnen 4 weken) na de cursus via automatische incasso geïncasseerd, of je betaalt direct bij inschrijven middels iDEAL.

Annuleringsvoorwaarden:

Je kunt je inschrijving annuleren door een mail te sturen naar deskundigheidsbevordering@cohesie.org.

 • Bij een cursus tot € 500,-
  Een inschrijving kan tot uiterlijk vier weken voor aanvang van de cursus kosteloos worden geannuleerd.
  Hierna rekenen we tot een week voor aanvang van de cursus € 25,- administratiekosten. Bij annulering minder dan een week voor aanvang van de cursus, ben je het volledige cursusbedrag verschuldigd.
   
 • Bij een cursus vanaf € 500,-
  Een inschrijving kan tot uiterlijk vier weken voor aanvang van de cursus kosteloos worden geannuleerd.
  Hierna rekenen we tot een week voor aanvang van de cursus 50% van het cursusbedrag. Bij annulering minder dan een week voor aanvang van de cursus, ben je het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Cohesie Deskundigheidsbevordering is niet aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens, of als gevolg van het bijwonen van een cursus, workshop, excursie of lezing.

Heb je een klacht? Bel ons op 077-3203730 of stuur een mail naar deskundigheidsbevordering@cohesie.org of maak gebruik van het klachtenformulier.